29 jaar!

29 jaar vandaag. Jaren waarin ik hoge hoogtepunten kende, vooral de laatste 2 jaar. Jaren waarin ik die dalen kende, vooral in de jaren ervoor. Maar vooral jaren waarin ik heel veel geleerd heb. Over mijzelf, het leven, de liefde, andere mensen en dat je soms compleet overdonderd kan worden door dingen die je niet verwacht maar je leven zoveel mooier maken.
Ik neem de dalen voor lief, hoe lastig die het me soms ook nog maken. Ik koester de hoogtepunten, die steeds vaker voorkomen en waar ik steeds meer van durf te genieten.
De laatste 2 jaar waren vooral hoogtepunten schreef ik al: ik leerde de Liefde van mijn leven kennen, er veranderde heel erg veel, we kwamen voor hele hete vuren te staan samen maar niks of niemand komt tussen ons in. Natuurlijk blijven er soms angsten, blijf ik andere dingen voelen soms, maar het sterkt ons. Geen enkele andere man had zo voor mij gevochten als jij hebt gedaan. Niemand had mij zo gesteund, vertrouwen gegeven en vrijheid gegund als jij doet. Niemand had mij zover kunnen krijgen om hardop te zeggen, met alles wat ik heb te voelen en zelfs vast te laten leggen dat ik voor altijd met jou wil zijn. Op onze manier, dat maakt ons uniek en bovenal: dat maakt ons beiden het gelukkigst. Nooit in mijn mooiste dromen had ik kunnen denken een man als jou te vinden, laat staan aan mijn zijde te hebben op deze manier.

Ik kan eindelijk, ondanks alles wat ik voor mn kiezen gehad heb en nog altijd zn invloed heeft, zeggen dat ik gelukkig ben. Misschien wel voor het eerst in die 29 jaar durf ik even adem te halen, wetende dat het goed is. Jij, ik, wij, ons leven en alles wat ik heb. Niet in materiële zin, want dat doet me helemaal niets. Ik ben eindelijk thuis, sinds 2 jaar bij jou en sinds heel kort ook bij mezelf. Ik ben wie ik ben en dat is goed. Ik krijg zelfvertrouwen, zie mezelf iets meer zoals anderen mij zien en kan redelijk tevreden zijn met wie ik ben. Ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert. Bijna, en daar ben ik blij mee. Want als je alles hebt, wat is er dan nog om van te dromen?

Ik ben 29, jarig en bovenal: ik voel me gelukkig en geliefd. Dank jullie wel voor alle steun, liefde en vriendschap aan iedereen die daaraan bijgedragen heeft.

Advertenties

2 gedachtes over “29 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s