Onze dag! ❤

Vandaag over een jaar onze trouwdag. Vandaag over een jaar 3 jaar samen. Vandaag 2 jaar samen. Maar nog niet bij elkaar nu. Ik lig 7km verderop, maar gevoelsmatig mijlenver bij je vandaan.. Wachtend op de arts die hopelijk komt vertellen dat ik naar huis mag.

Nog 1 jaar, om alles verder voor te bereiden. Nog 1 jaar om de puntjes op de i te zetten. Nog 1 jaar stressen, vooral voor mij. Nog 1 jaar om onze dag écht vorm te geven.
Nog 2 dagen tot de ondertrouw. Nog 2 dagen tot het eerste officiële deel van ons huwelijk. Nog 2 dagen tot de eerste dingen echt vastgelegd worden.

Ik kan niet wachten en, al laat jij het niet zo blijken, ik weet dat jij het net zo graag wilt. Samen zijn wij sterk, dat is de laatste week weer gebleken. Zelfs mensen die ons niet kennen zeggen het. Samen kunnen wij alles aan, samen is geen berg te hoog, oceaan te woest of dal te diep. Samen worden wij oud, grijs en misschien wel dement. Maar wat de toekomst ons ook brengen zal: samen zijn wij wij, en daarmee zo ontzettend rijk..
Lief, ik hou van jou. Al 2 jaar, elke dag opnieuw en elke dag een beetje meer. Ik hou van wie jij bent, hoe jij mij mij laat zijn op alle manieren, en hoe wij samen zijn. Ik hou van jou, onze liefde en steeds een beetje meer van mij.
I am yours, since 2 years, now and forever!

Advertenties

Een gedachte over “Onze dag! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s